Nieuwe Training: Lean Greenbelt e-learning

Lean is praktisch en leidt direct tot verbeteringen. Het is hands-on en verrassend inzichtelijk. Onze e-learning is zo ingericht dat je alles wat je leert, direct in je werkpraktijk kunt toepassen. De praktijkopdrachten (die overigens optioneel zijn), nemen je aan de hand door het proces heen. Na deze e-learning kun je daardoor direct aan de slag, met de juiste kennis en tools.

Waarom de Lean Green e-learning van PLAN trainingen?

Lean maakt werken leuker, soepeler en sneller (zónder harder te werken). Dat is fijn voor de medewerkers, maar zeker ook voor de klanten en de organisatie.

Zodra je weet hoe je lean aanpakt, zul je zien dat je veel impact gaat maken.

Onze e-learning is zo ingericht dat je alles wat je leert, direct in je werkpraktijk kunt toepassen. Op ieder moment dat jij zin en tijd hebt, kun je de volgende paragraaf openen. De training blijft 6 maanden toegankelijk.  De praktijkopdrachten (die overigens optioneel zijn), nemen je aan de hand door het proces heen. Na deze e-learning kun je daardoor direct aan de slag, met de juiste kennis en tools.

Aan het einde van de e-learning vind je een examen met 20 multiple choice vragen. Dit examen kun je in alle rust nemen. Er zit geen tijdsdruk op. Je kunt tussendoor in je aantekeningen kijken. Als je minimaal 15 van de 20 vragen goed hebt beantwoord, krijg je een certificaat.

Wat leer je:

  • Je leert wat lean is en welke stappen je doorloopt.
  • Je leert welke lean tools er zijn en hoe je ze toepast in je eigen werkomgeving.
  • Je leert hoe je continue verbetering in je bedrijf kunt realiseren.

Hieronder zie je de onderdelen van de training.

0 Introductie

1 Klantwaarde in beeld brengen

2 Waardestroom analyse maken

3 FLOW, PULL en Perfectie

4 Kaizen: de juiste verbeteringen doorvoeren

5 Werkplekoptimalisatie met 5-S

6 Capaciteitsmanagement

7 Activeren van doelen, teamborden en teamdialogen

8 Examen

Leuk! Ik doe graag mee!