Wie is Sandra?

Wie is Sandra?

Mijn naam is Sandra Planjer.
Ik ben eigenaar, organisatieadviseur, trainer, scrum master, teamcoach en (agile-) coach bij PLAN trainingen.

Ik studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit van Nijmegen, waarna ik 10 jaar werkzaam ben geweest als marketeer bij verschillende bedrijven. Daar werkte ik als product manager en later als brand manager.
Ik heb daar veel geleerd van bedrijfspolitiek en van projectmatig werken.
Aangezien ik merkte dat het veel meer draait om persoonlijke vaardigheden en cultuur dan dat het draait om kennis, ben ik me gaan doorontwikkelen. Eerst als Trainer en Coach en later als Organisatie Adviseur, Scrum Master en Agile Coach.
Ik ben empathisch, open, confronterend, doelgericht en ik blijf leren. Ik houd van logica en van dingen ‘aanharken’.
Ik sta voor een veilige, respectvolle omgeving, waarin iedereen zich kan ontwikkelen. Dat is mijn sterkte.

Mijn zwaktes?

Ja, die zijn er ook. Meer dan genoeg.
Zo kan ik bijvoorbeeld niet tegen onlogische dingen en losse eindjes. Ik heb ook een broertje dood aan slachtoffergedrag.
Oh.. En ik snoep veel. Iets té veel. Dat kan aardig op de marges drukken.
Mocht je dat geen probleem vinden, neem dan gewoon eens contact op om te kijken wat ik in jullie organisaties kan betekenen.
Als trainer, teamcoach, coach, scrum master, projectmanager of procesverbeteraar.