Leidinggeven op afstand

Hoe gaat het met de teamleden? de motivatie? de taken?

Je bent leidinggevende in een wel heel bijzondere tijd. Het motto is thuiswerken en de communicatie is vooral functioneel. Je belt regelmatig iedereen even op om te horen hoe het gaat.

De collega’s vertellen over de obstakels, maar dat het verder nog wel gaat. Toch hoor je steeds meer tussen de regels door dat collega’s vastlopen. Waar ligt dat aan? En wat kun jij daar als leidinggevende aan veranderen?

Hoe gaat het met de motivatie en de teamspirit?

Je merkt ook dat de binding met de organisatie en met het team bij sommigen minder wordt. De motivatie loopt terug en de stress loopt op.

En wat doen we met de teamspirit? Hoe zorg je dat collega’s elkaar weten te vinden? Dat ze wat over hebben voor elkaar? Dat ze zich aan werkafspraken houden, zoals op tijd inloggen voor de teams meeting? Dat ze emotioneel gezien niet van de radar vallen? Hoe zorg je dat de taken af komen? Dat er geen onrust is? Dat je overzicht houdt?

Vragen genoeg.

In deze 1-daagse training kijken we naar de mogelijkheden in deze onmogelijke situatie. Wat gaan ervaren hoe we het weer leuk kunnen krijgen.

Hoe het team weer pro-actief wordt en hoe ze weer de juiste spirit krijgen.

 

 

Algemene informatie:

Aantal deelnemers: 3-7 personen

Duur: 1 dag (of twee losse dagdelen)

Locatie: op locatie van de klant.

Kosten: €2250 ex btw (exclusief eventuele reis- en verblijfskosten)

 offerte button rood

 

 

Let op! Wil je een combinatie maken met andere thema’s? Neem dan even contact op voor een toffe, betaalbare, maatwerk training.

Mail naar sandra@plantrainingen.nl of bel: 0626463384.