Coaching voor kenniswerkers (HBO en HBO+)

Er zijn twee vormen van coaching bij PLAN:
Coaching on the job en coachen omdat je niet goed in je vel zit.

De eerste vorm: coaching on the job, is vooral geschikt voor mensen die prima in hun vel zitten, maar die wel wat tips en trucs kunnen gebruiken om efficiënter te werken. We kijken op je werk mee naar hoe je handelt. Denk daarbij aan: communicatie, leiding nemen, efficient werken, prioriteiten stellen en eigenaarschap.

De tweede vorm: stressreductie, is heel geschikt als je geen plezier meer beleefd van je werk. Je werk kost je vrij veel (negatieve) energie. Doordat je je verveelt op je werkplek; je druk voelt van je werk (inhoudelijk of van collega’s); of je gewoonweg je draai niet kunt vinden.

De kosten van een coachtraject zijn €140 per uur, excl reiskosten en 21% btw.

De intake gaat gepaard met een korte online test van SystemU (r) om je energielabel te bepalen en te zien op welke vlakken er stress in jouw leven zit. Dit intakegesprek inclusief test kost €275. Deze test en (intake-)gesprek kan ook zonder vervolgtraject worden afgenomen. Het kan al voor veel herkenning en handvatten zorgen.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van een coachtraject via: info@plantrainingen.nl of bel: 0626 46 3384. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.