Assertiviteitstraining Arnhem Nijmegen

PLAN trainingen is de expert op het gebied van assertiviteitstrainingen en communicatietrainingen.
PLAN trainingen weet namelijk als geen ander hoe je zelfvertrouwen en lef kunt laten toenemen en hoe je met behulp van slimme communicatie jezelf enorm kan helpen.

Sinds enkele jaren is PLAN trainingen dé aanbieder van assertiviteitstrainingen in regio Arnhem – Nijmegen.

We zien echter niet alleen mensen uit Gelderland terug in onze trainingen. Ook de provincies Brabant, Zuid Holland en Utrecht zijn goed vertegenwoordigd.

Gelukkig weet men ons steeds weer te vinden. En daar zijn we blij om.

Assertiviteit is volgens PLAN trainingen namelijk dé bepalende factor voor succes.

Als je voor jezelf durft op te komen, zaken durft uit te spreken, keuzes durft te maken en helderheid durft te scheppen, neemt je persoonlijke effectiviteit zienderogen toe.

Deelnemers weten na een assertiviteitstraining weer beter wie ze zijn en waar ze voor staan. Bovendien leren ze eenvoudige, maar gigantisch doeltreffende manieren van communicatie aan, waarmee assertief zijn ook tot jouw mogelijkheden gaat behoren.

PLAN trainingen biedt  incompany trainingen aan. Niet alleen in assertiviteit en communicatieve vaardigheden, maar ook in leiderschap,  time management en verandering.

Tot slot wil ik je nog vertellen dat PLAN trainingen een kei is in individuele coaching op het gebied van communicatie. Je krijgt oprechte, onverdeelde aandacht. Want we helpen mensen graag verder op weg.

Je bent van harte uitgenodigd bij PLAN trainingen in Arnhem.

 

Interesse? neem contact op via info@plantrainingen.nl

Informatie over eventuele kosten kun je hier teruglezen.